Tisztelt Hallgatók!

Kedves Egykori Diákjaink!

Ahhoz, hogy gimnáziumunk – diákjaink érdekében – folytatni tudja eredményes szakmai munkáját, most minden támogatásra szükségünk van. Ezért kérjük, hogy egyrészt adójuk 1 százalékának felajánlásával, másrészt egyéb módokon is támogassák a Leövey Gimnáziumért Alapítványt, melynek adószáma: 18037724-1-43, számlaszáma: 11709002-20073792!

Támogatásukat kérjük és köszönjük!

Kedves Hallgatók!

Honlapunk Letöltések menüpontjában elérhető a 9-11. évfolyam számára kiadott írásbeli és szóbeli vizsgaidőpontok táblázata, amely megtekinthető faliújságunkon is.

Az idő fogy: 2013. május 6-án megkezdődik a nagy menetelés! Minden aktuálisan szükséges információ az alábbiakban megtalálható! Tanulmányozzák, fontos!

Külsős vizsgázók magyar nyelv és irodalomból, valamint történelemből a 12.FD osztály tételei és témakörei alapján tesznek vizsgát.

  Kedves Végzős Hallgatók!

  Intézményünkben a végzősök búcsúztatására április 30-án, kedden a vizsgák után, előre láthatóan 18 órától kerül sor az Andor Ilona teremben (földszinti zeneterem).

  A Ballagáson – kis vendéglátás keretén belül – kerülnek átadásra a Felnőttoktatási tagozat hagyományteremtő tanulmányi és közösségi díjai.

  Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

  Kedves Hallgatók!

  Honlapunkról már letölthető az év végi vizsgabeosztás.

  Sikeres felkészülést kívánunk!