Kedves Hallgatók!

Akinek még zöld színű, fényképes ideiglenes diákigazolványa van, kérjük, hogy hozza be a titkárságra, és helyette sorszámozott, ingyenes, 60 napig érvényes igazolást kap a tanulói jogviszonyáról!

Az eddig kiadott rendes diákigazolvány továbbra is használható, de aki újat igényel, annak a végleges diákigazolvány 1400 Ft-ba kerül, amelyet a titkárságon kell befizetni. Lényeges változás, hogy a fénykép és az aláírás felvételét az okmányirodák végzik.

Az új diákigazolványt már nem papíralapon, fényképpel és csekken, hanem csakis elektronikusan lehet igényelni. Az iskola indítja az igénylést a Diákigazolvány Központnál.  Majd az iskolatitkárságon kapott igazolással a területileg illetékes okmányirodát kell felkeresni.

Az elkészült diákigazolványt a hivatal a(z állandó) lakcímre postázza, tehát a diákigazolvány a továbbiakban nem vehető át az iskolában!

Ezekből következő fontos változás, hogy diákigazolvány a továbbiakban csak a személyiben megadott (állandó) lakcímre kérhető.

További részletek a www.diakigazolvany.hu-n és az ugyintezes.magyarorszag.hu-n!

Kedves Érdeklődők!

Sajnálatos technikai problémák miatt január 28. és február 23. között nem működött a Felnőttoktatási Tagozat e-mail címe.

Kérjük, hogy aki a fenti időszakban küldött levelet nekünk, ismételje meg!

Megértésüket köszönjük!

Kedves Hallgatók!

Március 6-án, kedden indul a különbözeti vizsgák és osztályozó vizsgák időszaka az angol és földrajz írásbeli vizsgákkal.

Kérjük, a helyszínek és időpontok pontosítása miatt figyeljék a honlap Letöltések menüpontjában lévő, valamint a hirdetőtáblán kifüggesztett különbözeti vizsgák információit.

9. és 10. évfolyamos hallgatóink részére havi egy alkalommal (év végéig) lehetőséget biztosítunk a matematika elméleti tananyaghoz tartozó feladatok megoldására tutori segítségnyújtással.

A feladatmegoldó szeminárium havi egy alkalommal, péntekenként kerül megrendezésre a földszint 022-es teremben:

9. évfolyamon 14.00-15.30 között,

10. évfolyamon 15.30-17.00 között.

Az időpontok:

  • február 24.
  • március 30.
  • április 27.
  • május 18.

A szemináriumon a 12. évfolyamos hallgatóknak gyakorlási lehetőséget biztosítunk.

Kedves Hallgatóink, Kedves Támogatóink!

A Leövey Gimnáziumért Alapítvány (1096 Budapest, Vendel u. 1.) köszönetet mond mindazoknak, akik az elmúlt évben személyi jövedelemadójuk 1%-val segítették az Alapítvány munkáját.

Kérjük támogatóinkat, továbbra is tiszteljenek meg bizalmukkal.

Alapítványunk 2005. januárja óta közhasznú.

Adószámunk: 18037724-1-43
Számlaszámunk: 11709002-20073792

Alapítványunk tevékenységéről bővebben itt olvashatnak.