Az ITAK központi szervere december 27-e óta elérhetetlen. A hibát jeleztük a működtetésért felelős Wekerle Sándor Alapkezelőnek; rendszergazdánk folyamatosan sürgeti őket a hiba kijavítása érdekében. Mi kérünk elnézést, de a megoldás nem rajtunk múlik…

Minden kedves olvasónknak békés, boldog karácsonyt kívánunk!

Merry Christmas! Hyvää joulua! Joyeux Noël! Fröhliche Weihnachten! Natale hilare! Priecigus Ziemsvetkus! Feliz Navidad! S Rozhdestvom Khristovym Pozdravlyenie! God Jul! Buon Natale!

John Lennon dala

Kedves Hallgatók!

A Téli Szünet miatt az ANGOL különbözeti vizsgafelkészítő kurzus következő alkalma január 5-én, csütörtökön 14 órakor (a 105-ös teremben) lesz. A FÖLDRAJZ különbözeti vizsgafelkészítő kurzus következő időpontja január 21. január 28., szombat 10-15 óra között (Földrajz előadó).

Az elmúlt egy hónap a “konferenciák hónapja” volt Digitális Középiskolánk életében.

Együttműködő partnereink, a hálózati iskolák meghívására ellátogattunk Kecskemétre, Szegedre és Hajdúböszörménybe, amely helyszíneken tanácskozásokon, esetmegbeszéléseken, tapasztalatcseréken vettünk részt.

December 5-én pedig a Leövey Klára Gimnázium is Együttműködési Konferenciát szervezett, amelynek meghívólevele a Letöltések menüpontban megtalálható.

Az Együttműködési Konferencia lezárása után kezdetét vette a Tutor, mentor és vezetői 30-60 órás továbbképzés intézményünkben.

Reméljük, a Képtárunkba feltöltött képek is közvetítik, hogy sikeres és további gondolkodásra sarkalló két napot tudhatunk magunk mögött.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a honlapunkról immár elérhetők azon együttműködő partnereink, akikkel projektjeink során szorosabb kapcsolatba kerültünk.

Kérjük, figyeljék a Tájékoztató menüpont Partnereink híreit!

Kedves Hallgatók!

Honlapunk Letöltések menüpontjában, illetve a titkársági hirdetőtáblán immár elérhető a 2012 januárjában esedékes osztályozó vizsgák időpontja.